Mijn naam is Yvette en ik ben gediplomeerd massage therapeut & yogadocent gespecialiseerd in gezichtsmassages.

 

DE JAPANSE GEZICHTSMASSAGE

10 jaar geleden onderging  ik zelf deze Japanse gezichtsmassage.  Ik was zo onder de indruk van de massage omdat niet alleen mijn huid er zo veel stralender uit zag maar ook van het intens ontspannende en weldadige effect. Ik heb toen meteen geïnformeerd waar de opleiding te volgen was en heb deze in 2016 afgerond.

En het is heel duidelijk geworden in de loop der jaren, bijna iedereen die deze behandeling ondergaat heeft een vergelijkbare ervaring.

 

DE YOGA

25 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven door een aerobic opleiding te volgen  bij H88 in Amsterdam. Toneel en dans waren (en zijn) mijn passies en dus naast mijn werk als aerobic instructrice ben ik een part-time toneelopleiding gaan volgen. Daar stond yoga op het programma en zo kwam ik met yoga in aanraking. Na de opleiding kwam ik tot de conclusie dat ik liever achter dan voor de schermen sta maar de yogalessen hadden mijn nieuwsgierigheid zodanig opgewekt dat ik besloot een yogaopleiding te gaan volgen en kwam uit bij CPyoga (een mix van Ashtanga en Iyengar yoga).  Daar vloeide uit voort dat ik werd gevraagd de yoga lessen verzorgen bij een yoga retraite in Ibiza waar ik gretig ben op in gegaan. Sindsdien heb ik les gegeven in Nederland, Frankrijk en Spanje. In 2014 ben ik naar India afgereisd om me te verdiepen in de filosofie en oorsprong van de yoga en heb In RISHIKESH lessen gevolgd. Momenteel geef ik les in Sport City, de BBB health boutique en geef ik stoelyoga lessen in de Boomspijker te Amsterdam.