Mijn naam is Yvette en ik ben gediplomeerd massage therapeut & yogadocent gespecialiseerd in gezichts- en kaak/kauwspiermassages.

 

DE JAPANSE GEZICHTSMASSAGES

10 jaar geleden onderging  ik zelf de Japanse gezichtsmassage.  Ik was zo onder de indruk omdat na de behandeling niet alleen mijn huid er stralender uit zag maar ook van het aangenaam ontspannende effect. De massage heeft een zeer positief effect op de kaakspieren, erg fijn als je 's nachts tandenknarst of maalt.

 

DE YOGA

Mijn yoga leven is 25 jaar geleden begonnen met een aerobic opleiding bij H88 in Amsterdam. Toneel en dans waren (en zijn) mijn passies en naast mijn werk als aerobic instructrice ben ik toen een part-time toneelopleiding gaan volgen waar ook yogales op het programma stond. Na de opleiding kwam ik erachter dat ik liever achter dan voor de schermen sta maar de yogalessen hadden mijn nieuwsgierigheid zodanig opgewekt dat ik besloot een yogaopleiding te gaan volgen bij CPyoga. Zo kwam het dat ik werd gevraagd om les te geven bij een yoga retraite in Ibiza waar ik gretig ben op in gegaan. Sindsdien heb ik yogales gegeven in Nederland, Frankrijk en Spanje. In 2014 ben ik naar India afgereisd om me te verdiepen in de filosofie en oorsprong van de yoga en heb In RISHIKESH lessen gevolgd. Op dit moment geef ik les in Sport City en in de bbb health boutique.  Ook ben ik dansbegeleider bij Dance Connects, een stichting die danslessen voor ouderen (o.a. met dementie) organiseert.